Kako profesionalni upravnici stambenih zajednica prilagođavaju svoj rad novim tehnologijama i digitalizaciji poslovanja?

logo

Upravljanje stambenim zajednicama danas ne može da funkcioniše bez korišćenja modernih tehnologija i digitalizacije poslovanja.

Profesionalni upravnici stambenih zajednica u Srbiji se sve više okreću korišćenju savremenih alata i tehnologija kako bi svoj rad učinili efikasnijim i bržim, a samim tim i pružili bolju uslugu stanarima.

Troškovi.com im pomažu u tome i u nastavku teksta ćemo se osvrnuti na koje načine profesionalni upravnici stambenih zajednica koriste softver.

  1. Upravljanje dokumentacijom

    Upravljanje dokumentacijom u stambenim zajednicama može biti vrlo zahtevno.

    Profesionalni upravnici stambenih zajednica koriste softver Troškovi za upravljanje dokumentacijom koji im omogućava jednostavno pretraživanje, organizovanje i deljenje svih dokumenata vezanih za upravljanje stambenom zajednicom.

  2. Kreiranje računa i vođenje evidencije o uplatama/isplatama

    Sa programom Troskovi.com, imate mogućnost da brzo i lako upravljate finansijama vaše stambene zajednice, bez obzira da li su u pitanju održavanje, računi, ili plaćanja. Naša platforma je jednostavna za korišćenje, pa nećete morati da gubite vreme u učenju novih programa.

    Naš program u potpunosti automatizujte izdavanje računa. Svaki račun ima mogućnost do deset različitih vrsta troškova na jednom računu, kao i elektronsko slanje računa na email svakom stanaru i to u par klikova.

  3. Komunikacija sa stanarima

    Komunikacija sa stanarima je ključni aspekt rada profesionalnih upravnika stambenih zajednica.

    Upravnici koriste različite alate i platforme za komunikaciju sa stanarima uključujući e-poštu, mobilnu aplikaciju.

    Korišćenje ovih alata omogućava upravnicima da brže i efikasnije obaveste stanare o važnim informacijama, problemima u zgradi i drugim bitnim pitanjima.

    Putem aplikacije Troškovi, stanari mogu učestvovati u transparentnim procesima donošenja odluka na nivou zgrade.

    U okviru aplikacije Troškovi, vlasnici posebnih delova imaju mogućnost:

    • Pregled računa - uvid u trenutno zaduženje, stari dug, prethodni dug,
    • Efikasnost plaćanja - procenat ukupno plaćenih računa,
    • Prijava problema upravniku - ukoliko imaju problem, jednim klikom mogu prijaviti problem upravniku sa bilo kog mesta, gde god da se nalaze,
    • E - oglasna tabla - kako bi stanari bili uvek u toku sa dešavanjima u stambenoj zajednici,
    • E - glasnje,
    • Informacije o stambenoj zajednici.
  4. Praćenje finansija

    Upravljanje finansijama stambene zajednica može biti vrlo kompleksno. Međutim korišćenje softvera Troškovi.com omogućava profesionalnim upravnicima stambenih zajednica praćenje finansijskog stanja zgrade u realnom vremenu. To omogućava brzo i efikasno reagovanje na probleme u vezi sa naplatom, izdavanje računa i uvid u finansijske izveštaje.

Uz Troskovi.com, Vi ćete moći da smanjite troškove i vreme koje trošite na administrativne poslove, i da se usredsredite na ono što je zaista važno - upravljanje i održavanje vaše stambene zajednice. Pridružite se preko 300 upravnika stambenih zajednica širom sveta koji već koriste Troskovi.com.

PODELI

viber icon whatsApp icon facebook icon twitter icon
decoration image

Prijavi se na Troskovi.com bilten.

Prijavi se na naš bilten, i pridruži se 100.000+ korisnika širom Srbije.

decoration image

Prijavi se na Troskovi.com bilten.

Prijavi se na naš bilten, i pridruži se 100.000+ korisnika širom Srbije.

Povezani blogovi

building picture

Kako postati profesionalni upravnik u Srbiji?

Upravljanje stambenim zajednicama u Srbiji podrazumeva niz zakona i propisa koji su regulisani kako bi se obezbedilo efikasno i kvalitetno upravljanje

building picture

Revizija Upravljanja Stambenim Zajednicama: Kraj Ere Excel Tabela uz Troskovi.com

Vreme je da kažemo zbogom beskrajnim redovima Excel tabela i ručnom vođenju evidencije! U današnjem ubrzanom svetu, gde se tehnologija stalno r

building picture

Izađite iz Excel lavirinta: Kako softver za upravljanje stambenim zajednicama na Troskovi.com donosi olakšanje i efikasnost

Upravljanje stambenim zajednicama može biti izazovan zadatak, posebno kada je reč o praćenju finansijskih tokova i upravljanju troškovima stambene