Kako profesionalni upravnici stambenih zajednica prilagođavaju svoj rad novim tehnologijama i digitalizaciji poslovanja?

logo

Upravljanje stambenim zajednicama danas ne može da funkcioniše bez korišćenja modernih tehnologija i digitalizacije poslovanja.

Profesionalni upravnici stambenih zajednica u Srbiji se sve više okreću korišćenju savremenih alata i tehnologija kako bi svoj rad učinili efikasnijim i bržim, a samim tim i pružili bolju uslugu stanarima.

Troškovi.com im pomažu u tome i u nastavku teksta ćemo se osvrnuti na koje načine profesionalni upravnici stambenih zajednica koriste softver.

 1. Upravljanje dokumentacijom

  Upravljanje dokumentacijom u stambenim zajednicama može biti vrlo zahtevno.

  Profesionalni upravnici stambenih zajednica koriste softver Troškovi za upravljanje dokumentacijom koji im omogućava jednostavno pretraživanje, organizovanje i deljenje svih dokumenata vezanih za upravljanje stambenom zajednicom.

 2. Kreiranje računa i vođenje evidencije o uplatama/isplatama

  Sa programom Troskovi.com, imate mogućnost da brzo i lako upravljate finansijama vaše stambene zajednice, bez obzira da li su u pitanju održavanje, računi, ili plaćanja. Naša platforma je jednostavna za korišćenje, pa nećete morati da gubite vreme u učenju novih programa.

  Naš program u potpunosti automatizujte izdavanje računa. Svaki račun ima mogućnost do deset različitih vrsta troškova na jednom računu, kao i elektronsko slanje računa na email svakom stanaru i to u par klikova.

 3. Komunikacija sa stanarima

  Komunikacija sa stanarima je ključni aspekt rada profesionalnih upravnika stambenih zajednica.

  Upravnici koriste različite alate i platforme za komunikaciju sa stanarima uključujući e-poštu, mobilnu aplikaciju.

  Korišćenje ovih alata omogućava upravnicima da brže i efikasnije obaveste stanare o važnim informacijama, problemima u zgradi i drugim bitnim pitanjima.

  Putem aplikacije Troškovi, stanari mogu učestvovati u transparentnim procesima donošenja odluka na nivou zgrade.

   U okviru aplikacije Troškovi, vlasnici posebnih delova imaju mogućnost:

  • Pregled računa - uvid u trenutno zaduženje, stari dug, prethodni dug,
  • Efikasnost plaćanja - procenat ukupno plaćenih računa,
  • Prijava problema upravniku - ukoliko imaju problem, jednim klikom mogu prijaviti problem upravniku sa bilo kog mesta, gde god da se nalaze,
  • E - oglasna tabla - kako bi stanari bili uvek u toku sa dešavanjima u stambenoj zajednici,
  • E - glasnje,
  • Informacije o stambenoj zajednici.
 4. Praćenje finansija

  Upravljanje finansijama stambene zajednica može biti vrlo kompleksno. Međutim korišćenje softvera Troškovi.com omogućava profesionalnim upravnicima stambenih zajednica praćenje finansijskog stanja zgrade u realnom vremenu. To omogućava brzo i efikasno reagovanje na probleme u vezi sa naplatom, izdavanje računa i uvid u finansijske izveštaje.

Uz Troskovi.com, Vi ćete moći da smanjite troškove i vreme koje trošite na administrativne poslove, i da se usredsredite na ono što je zaista važno - upravljanje i održavanje vaše stambene zajednice. Pridružite se preko 300 upravnika stambenih zajednica širom sveta koji već koriste Troskovi.com.